Målare i Hörby

Vi har en villa i Hörby och vi har fått hjälp att måla om fasaden. De var nämligen så att huset var limegrönt, och det är en färg som vi inte tyckte om, men det var den färgen som var när vi köpte villan. Så för att få ett hus med en färg mer i vår smak, så vände vi oss till en målare i Hörby.

Min fru och jag hade först diskussioner om vilken färg vi skulle välja, jag ville ha ett vitt hus, men min fru ett rött. Till slut kom vi överens om ett mörkrött hus, som jag tycker är jättefint.

Målaren var mycket hjälpsam och arbetet utfördes snabbt. De gjorde ett utmärkt jobb med att förbereda fasaden och applicera den nya färgen, så vi är verkligen nöjda med resultatet. Om du behöver hjälp med att måla ditt hus kan jag definitivt rekommendera det här företaget – de gör ett bra jobb till ett rimligt pris! Sedan är det förstås mycket mera än husfasader som det går att få hjälp med, du kanske har ett rum som du vill få tapetserat, en vägg du vill måla, eller ett tak som behöver målas om. Eller så vill du ha ny färg på köksluckorna, eller. Vad du än behöver hjälp med kan denna målare i definitivt hjälpa dig! Och sedan är firman inte begränsad till att ta uppdrag bara i Hörby, du kan få hjälp runt om i omnejderna också, och du kan alltid få en offert innan så att du vet vad det kommer att kosta.

Det färdiga resultatet ser fantastiskt ut – jag kan inte rekommendera den här målaren nog! Om du letar efter någon som kan hjälpa till med något målningsprojekt, stort eller litet, så ta definitivt kontakt med detta företag – de kommer inte att göra dig besviken!