Massage som löste upp spänningar

Här kommer det ett inlägg. Jag ska erkänna det, jag är snål!!! Mot mig själv. Det är sällan jag unnar mig någonting bra för mig själv men däremot så är jag en person som vill att alla andra ska må bra. Är en sån där människa som hela tiden ställer upp på andra, men för en gångs skull så har jag gjort någonting riktigt bra för mig själv! Jag har varit på massage och det var väl knappt att jag kom iväg på det för jag tyckte det var onödigt att kosta på mig en sån behandling men sedan pratade jag med en vän i Uddevalla som varit på en massage och hon mer eller mindre tvingade mig att testa, och det har jag skickat henne ett stort tack. 

Det var verkligen underbart för mig med massage, särskilt med tanke på att jag har haft väldigt ont i ryggen i flera år och värken har inte blivit bättre utan bara sämre och jag har väl överlevt genom att varje dag äta värktabletter, en del riktigt starka. Redan när jag låg på britsen och fick min rygg knådad så sa hon som gav denna massage att jag blev illröd på ryggen och det var blodgenomströmningen som ökade och jag kunde känna att spänningar löstes upp. Det gjorde rätt så ont men det var skönt på samma gång. På kvällen när jag var hemma behövde jag inte ta något smärtstillande och för första gången på år och dar sov jag som en prinsessa hela natten. Nu har det gått 5 dagar sedan jag var på massage och än så länge så känner jag inte att värken kommit tillbaka men det är klart att det kommer den att göra, men då vet jag ju vad jag ska göra, nämligen beställa tid för en massage igen.!