Mjuka och sköna fötter

Att få en fotvård är en av de bästa känslorna i världen. Du får sitta ner, slappna av och låta någon skämma bort dina fötter i en timme. Det är himmelriket på jorden! Av just den anledningen försöker jag gå på fotvård i Karlstad med jämna mellanrum.

Jag brukade hata mina fötter. De är torra, de är förhårdnade, de var bara äckliga överallt. Men jag började få regelbunden fotvård och nu älskar jag dem eftersom de nu är mjuka och väl omhändertagna!

Vissa människor har inte tid att gå ut på en fin spa-dag (eller har inte råd med det), men det är okej! Det finns mycket som man kan göra hemma för att få en liknande spa-känsla. Man kan tappa upp ett fotbad, fila fötterna, klippa och måla tånaglarna, använda fotmasker och smörja in dem med mjukgörande krämer. Mycket kan man göra för att ta hand om sina fötter hemma, det är inte ett måste att gå till ett företag för att få fotvård i Karlstad.

Jag har provat ovannämnda saker men personligen tycker jag att det är skönare att faktiskt få fotvård av någon som är kunnig inom ämnet. Det har blivit mitt sätt att slappna av. Jag går på fotspa minst en gång varannan månad och det är det bästa som finns!

För att hitta ett företag som ger mig en fotvård som jag tycker om har jag fått prova mig fram lite. Jag har gått till olika företag och provat olika typer av behandlingar för att hitta det jag tycker är skönast och det som fungerar bäst för just mina fötter. Det är något man kan få räkna med när man vill börja gå på fotvård. Alla företag och deras fotvård passar inte för alla fötter. Sedan finns det ju också medicinsk fotvård som behandlar medicinska tillstånd, men det kan vi prata om i ett annat inlägg.