Nytt koppel och halsband till hunden

Jag har varit på jakt efter en bra djurbutik i Lerum eller dess omnejd. Jag har nämligen behövt köpa ett nytt halsband och koppel till hunden. Det förra var slitet på grund av att hon hade tuggat på det när hon lämnades utan uppsikt på bakgården. Det har gått igenom en hel del, men idag kommer jag att ersätta det med en nyare modell.

Det gamla har tjänat henne väl, men nu är det dags att säga adjö till den gamla tiden och hej till ett nytt halsband och koppel som är mer pålitligt och inte har några hål eller andra problem som skulle få mig att göra mig av med det. Det förra hade en hel del hål som orsakades av att hennes tänder grävde sig in i lädret när hon drog i det på bakgården.

Nu ser vår hund bra ut med en ny klädsel efter alla dessa år. Det nya kopplet är också bra, det är betydligt skönare för mig att hålla i och jag måste även medge att det är snyggare. Att skaffa ett nytt halsband är nästan alltid nödvändigt om man äger ett husdjur, eftersom man använder kopplet varje dag så slits det mer än vad man kan tro. Olika typer av koppel är olika slitstarka, vissa koppel är bara bra något år medan andra koppel kan hålla under hela hundens livstid.

Likadant är det med andra hundprodukter, man behöver köpa nytt under hela hundens liv. Man behöver se till att hunden har mat, sov- och viloplats, leksaker, bitleksaker och tuggben, koppel och halsband/sele, säker utrustning vid bilfärd osv. Även här håller kvaliteten olika länge, vissa leksaker håller bara någon dag medan en bilbur håller hela livet. Därför är det lite olika hur ofta man behöver köpa nytt. Men när det väl är dags att köpa nytt är det för mig viktigt att vända mig till en bra djurbutik i Lerum med omnejd.